Σου μιλάω

ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ-
ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ

Νατάσσα Κυριακοπούλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος Π.Τ.Δ.Ε Αθηνών. Εργάστηκε σε Ιδιωτικά και Δημόσια Δημοτικά σχολεία της Ανατολικής Αττικής και Β΄ Δ/νσης Αθηνών Π.Ε. Έχει μετεκπαιδευτεί στο Μαράσλειο Διδασκαλείο στο τμήμα Ειδικής Αγωγής και σ ήμερα εργάζεται ως δασκάλα Ειδικής Αγωγής. Παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. Αιγαίου. Λατρεύει τις σοκολάτες μα και τη χρυσόσκονη, που τη χρησιμοποιεί χωρίς μέτρο, για να κάνει πιο ονειρικό τον κόσμο των μικρών παιδιών.

e-mail: nkyriakop@sch.gr

Μαριάνθη Παπάδη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος Π.Τ.Δ.Ε Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευτεί στο Μαράσλειο Διδασκαλείο στην Ειδική Αγωγή. Εργάζεται ως δασκάλα Ειδικής Αγωγής σε σχολείο της Γ΄ Δ/νσης Αθηνών Π.Ε., ενώ παράλληλα παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Επιστήμες της Αγωγής με κατεύθυνση: «Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση» στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Μανιώδης συλλέκτρια διαθέτει μια πλούσια και μοναδική συλλογή από χαμόγελα μαθητών που τη συντροφεύουν σε κάθε βήμα της ζωής της δίνοντάς της ενέργεια και δύναμη για να την εμπλουτίσει με ακόμα περισσότερα χαμόγελα παιδιών.

e-mail: marpap8@yahoo.gr

Μιχάλης Τσαμπαλίκας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιάννενα, αν και δε θέλησε ποτέ να μεγαλώσει. Μέσα του κρύβει ακόμα και σήμερα ένα παιδί, που το εμφανίζει, όταν γράφει παραμύθια για μικρούς και μεγάλους που όμως παραμένουν παιδιά. Υπηρέτησε σε Δημόσια Δημοτικά σχολεία του Ξηρόμερου, της Ικαρίας, της Κέρκυρας και της Ανατολικής Αττικής. Μετεκπαιδεύτηκε στο Μαράσλειο Διδασκαλείο στο τμήμα Ειδικής Αγωγής και τώρα εργάζεται ως δάσκαλος Ειδικής Αγωγής.

e-mail: mihtsamp@gmail.com

Φούλη Μητσιάλη

Από μικρή έπαιζε με τα χρώματα. Η συνήθεια της αυτή την οδήγησε σε πολύχρονες σπουδές και έκανε τη ζωγραφική επάγγελμα. Μεταφέρει στο χαρτί εικόνες της καρδιάς και των ονείρων μας, σχέδια με αισθήματα και συναισθήματα. Ζει στη Ραφήνα σε ένα σπίτι γεμάτο χρώμα από τους ήρωες των παραμυθιών της και γεμάτο νότες κι εξισώσεις από τους ήρωες της ζωής της, που δεν είναι άλλοι από τον άντρα της και το γιο της. Το “Σου μιλάω... για γράμματα” είναι το 15o βιβλίο της. Συνεχίζει να εμπνέεται και να δημιουργεί.

e-mail: fimigri@yahoo.gr

 

collect dream princess books online